jueves, 1 de mayo de 2014

Historia de el primer menjar ràpid


Vam començar a buscar informació i vam començar el marc teòric explican quan  i a on va sorgir el primer menjar ràpid.

1.      Marc Teòric

1.1.         Historia

A l’Antiga Roma servien pels carrers pans amb olives o falàfels. A l’India, desde molt antic,  aixi com a molts països de l’Àsia Oriental. Aquests menjars són cassolans i no són masius, per això avui dia no es consideren menjar ràpid com un entrepa o una hamburguesa.

Al segle XX van apareixer els primers locals,  als Estats Units. El 1912 a Nova York s’obrí un local darrere d’una finestra que tenia una escletxa per a monedes. L’eslogan de l’empresa era “menys feina per la mare”.
Menjar ràpid es refereix a que és servit ràpidament i que també s’ingereix    ràpidament.      


Durant els anys 80 van començar moviments contra aquest menjar que denunciaven la manca d’informació sobre els productes, l’alt contignut de greixos, sucres i calories.



Fàlafel -->  Croqueta de cigrons


                                                                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario