Vam començar a buscar informació i vam començar el marc teòric explican quan i a on va sorgir el primer menjar ràpid.
1. Marc Teòric
1.1.
Historia
A l’Antiga Roma servien pels carrers pans amb olives o
falàfels. A l’India, desde molt antic,
aixi com a molts països de l’Àsia Oriental. Aquests menjars són
cassolans i no són masius, per això avui dia no es consideren menjar ràpid com
un entrepa o una hamburguesa.
Al segle XX van apareixer els primers locals, als Estats Units. El 1912 a Nova York s’obrí un
local darrere d’una finestra que tenia una escletxa per a monedes. L’eslogan de
l’empresa era “menys feina per la mare”.
Menjar ràpid es refereix a que és servit ràpidament i que
també s’ingereix ràpidament.
Durant els anys 80 van començar moviments contra aquest
menjar que denunciaven la manca d’informació sobre els productes, l’alt
contignut de greixos, sucres i calories.
No hay comentarios:
Publicar un comentario